Webinar Prime Cargo 29. april 2021

Torsdag 29. april 2021, kl. 1530 – 1645

3PL – Spennende og utfordrende logistikk

Prime Cargo er en 3PL aktør med et lager på 44.000 m2 i Vestby utenfor Oslo. Tollager, tollavdeling og spedisjonstjenester (sjø, vei, bane) gjør at Prime Cargo kan dekke de fleste logistikktjenester for sine kunder. Prime Cargo plukker ca. 150 000 linjer hver uke fordelt på noen tusen paller som pakkes og håndtere hver dag.


Flere av kundene satser nå hardt på netthandel. Det å drive stort på både B2B og B2C gir mange strategiske utfordringer for 3PL-bransjen. Bransjen er under sterk vekst og det er mange valg å ta i forhold til lokasjon, WMS, automasjon, distribusjon og bærekraft.


Det å drifte ca. 50 kunder, som alle skal ha det på sin måte, og samtidig være kosteffektive er en oppgave som krever mye arbeid. Daglig leder Arve Gøperød vil gis oss litt refleksjoner om 3PL-drift og hvordan de jobber med logistikken i et voksende marked. Selskapet har både små og store aktører, som ikke ønsker å drive logistikken selv, men sette ut til en 3PL aktør.


Agenda

·      Velkommen og kort om dagens vert v/ LOGMA

·      Drift av 3PL og jobbe med voksende netthandelsmarked og videre strategi v/ Daglig leder Arve Gøperød

·      Spørsmål og oppsummering


Påmelding gjøres under

Gratis deltagelse (- og ta gjerne med en gjest).

 

Vennlig hilsen styret i LOGMA

Telefonnummer: 908 26 852
E-post:
post@logma.no;
 
Hjemmeside: www.logma.no  

Hvis du er medlem i Logma, ikke glem at det også er årsmøte rett etter en liten pause fra webinaret hos Prime Cargo. Du kan melde deg på ved å gå inn på arrangementet på www.logma.no, sende en mail til post@logma.no eller ringe styreleder å 908 26 852