Medlemsfordeler

Som medlem i Logma får du en unik tilgang til andre mennesker som deler din logistikkinteresse, rabatterte priser på alle arrangementer og muligheten til å besøke andre medlemsbedrifter for å forstå og lære av deres erfaringer. 

Hvilke fordeler får du som medlem i Logma?

Mitt Logma

Våren 2021 lanserer Logma sin medlemsside «Mitt Logma». Her vil medlemmer få tilgang til en rekke fordeler.

  • eget diskusjonsforum for aktuelle temaer
  • nettverksbygging mellom medlemmer
  • egen profil for å synliggjøre sin kompetanse
  • mulighet for å komme med innspill til temaer for arrangementer, kurs eller konferanser

Persson Seminar - 11. mars 2021

Hvert år på våren samler vi akademia og næringsliv i lokalene til Handelshøyskolen BI i Nydalen på konferansen Persson Seminar. Årets tema er kundetilfredshet. Program og gratis påmelding finner du her: www.perssonseminar.no

 

Logistikkonferansen - høsten 2021

I tillegg vårkonferansen arrangerer Logma også en høstkonferanse. Tema og dato er ikke landet enda.

Logistikkpriser

Logma deler ut årlig logistikkpris til bedrifter eller personer som har gjort seg bemerket i bransjen. Prisene deles ut i forbindelse med konferansene. 

Webinarer og frokostmøter

Vi gjennomførte vårt første webinar hos Elektroimportøren i fjor og kommer til å fortsette med dette utover 2021. Når situasjonen tillater det vil vi også begynne med fysiske samlinger. 

Bedriftsbesøk

Et meget populært tilbud som medlem i Logma er muligheten til å dra på bedriftsbesøk til noen av Norges fremste logistikkbedrifter. Her får man bedre innblikk i deres drift og hvordan de har løst sine utfordringer. 

Kurs

Vi henter inn fageksperter på ulike områder som vil dele av sin kompetanse på tematikker eller verktøy som kan bistå medlemmene våre i sin hverdag.