LOGMA inviterer til medlemsmøte Tørn, Neumann Bygg og Lean Logistikk

Headinthesand3
Tørn

LOGMA inviterer til medlemsmøte 

Tørn, Neumann Bygg og Lean Logistikk

 

tirsdag den 14.juni 2022 klokken 0830-0930

 

Overskuddsvarer og ukurans.

Hvem har skylda, hvem har ansvaret og hva er løsningen?

 

Kort om tema

Visste du at hele 5-15 % av varelageret hos byggevarehusene ikke blir solgt? Det utgjør endel i en bransje som omsetter for 50 milliarder årlig! I tillegg kommer nærmere 1000 produsenter som selger varer til byggenæringen som også sliter med samme problem. Hvorfor er det sånn? 

 

Det spørsmålet stilte Tørn seg for 2 år siden og har høstet masse erfaring om problemet. De har vokst kraftig og har på kort tid fått over 150 butikker, grossister og produsenter til å benytte Tørns portal for varer man selv ikke får solgt. Temaet er ikke bare relevant for byggevarehandel og byggevareindustri, men for alle som driver med varehandel. 

 

Sammen med Neumann bygg i Askim og Lean Logistikk vil de gi et innblikk i erfaringer og nyttige tips til hva som kreves for å etablere kontinuerlig prosess for å ha bedre kontroll på overskuddsvarer.

 

Kort om firmaene

Tørn er en ny, norsk tjeneste hvor du kan kjøpe ubrukte, kurante byggevarer til sterkt reduserte priser på nett. Der finner du overskuddsvarer fra de store byggevarehusene og vareleverandørene, på ett og samme sted. http://www.torn.no

Neumann er en av Norges største byggevaredistributører, fordelt på 15 varehus over hele landet. Neumann Bygg Askim ble etablert i 2021

Lean Logistikk AS er et konsulentselskap som jobber med prosesser og forbedringer i en rekke bedrifter  https://leanlogistikk.no/

 

Agenda

·      Velkommen og kort om dagens vert v/ LOGMA

·      Presentasjon av Tørn v/Bengt Herning

·      Kundehistorie Neumann Bygg Askim v/ Ingvill Aaser Ulsness 

·      Lean Logistikk AS deler sine erfaringer v/ Gaute Hørlyk 

·      Oppsummering og spørsmål 

Sted og påmelding: 

Adresse: Blueridge, Trollåsveien 8, 1414 Trollåsen

Digitalt: Det blir også mulighet for å delta via teams

Påmelding: på 908 26 852, e-post: post@logma.no; eller på https://www.logma.no

 

Gratis deltagelse for alle medlemmer av LOGMA
*) Ikke-medlemmer kan melde seg inn og delta gratis på medlemsmøte

 

Om foredragsholderne 

  

 

Bengt Herning er partneransvarlig og har vært med i etableringen av Tørn. Han har lang erfaring fra Hovedorganisasjonen Virke med ansvar for Virke Byggevarehandel og Virke Byggenæringen, Han var første forretningsutvikler for Optimera Proff og Byggmakker Proff, har drevet 12 år med byggevareimport og salg, vært produktsjef, marketingsjef og marketingdirektør i TrioVing. Han er i bunnen utdannet tømrermester. 

 

  

Ingvill Aaser Ulsness har jobbet i butikk det meste av livet, både som ansatt og som selvstendig næringsdrivende. Bransjene er blant annet Dyrebutikk, MAXBO, Ringo, MEKK, Mekonomen, MC-butikk, Trykkeri, Norsk Dekor og Neumann bygg. Felles for dem alle er at det blir ukurante varer som man forsøker å selge billig.

 

Gaute Hørlyk er grunnlegger av og daglig leder i Lean Logistikk as. Han er bla tidligere partner i Lean Communications as, Supply Chain Director i Optimera og Logistics Manager i Icopal. Med Black belt Lean Six Sigma, Management program i Logistikk fra BI og Bachelor BA fra NHH så er teorien også på plass i tillegg til tung erfaring.

 Vennlig hilsen styret i LOGMA