LOGMA inviterer til medlemsmøte hos Malorama Farveringen

LOGMA inviterer til medlemsmøte hos

Malorama Farveringen

Torsdag 28 april 2022, kl. 1300-1445

 

Suksess med vekst, effektivisering og investering i automasjon og høylager 

Kort om firma

Malorama er Norges ledende salgs- og distribusjonsselskap for produkter til overflatebehandling, med en omsetning på 2,3 mrd og leveranser til over 1 200 utsalgssteder. I tillegg er selskapet ledende innenfor bransjen på nett- og omni-kanal løsninger. Selskapet er størst innenfor maling, gulv og tapet, og leverer alt av utstyr og tilbehør. Selskapet leverer et komplett produktspekter og konsepter, samt digitale støttesystemer og løsninger for butikker og håndverkere

 

Kjernevirksomheten omfatter både detalj- og engroshandel, med proffkjedene Mal Proff og Mur Tak Proff, Logistikkvirksomheten Farveringen og faghandelskjedene Fargerike og Kulør.

 
Kort om tema

Malorama sto ved ett veiskille. Det var lagt store planer om vekst, og valget sto mellom å bygge et større tradisjonelt lager eller investere store summer i automasjon. Ved å bygge høyt, klarte Farveringen å få den plassen det var behov for og samtidig effektivisere driften. Det nye lageret inneholder blant annet et automatisk høylager og en effektiv miniload.

 

Nå ca. 2 år etter at det nye lageret kom på plass, forteller de om sine erfaringer med vekst i en tid preget av stor etterspørsel.  De har blant annet klart å økte omsetningen fra 1,2 mrd. til 1,8 mrd. med den samme bemanningen på varemottaket.

 
Agenda
  • Velkommen og kort om dagens vert v/ LOGMA
  • Gjennomgang av lagerløsning ved logistikksjef Gungør Turkøz
  • Omvisning på lageret
  • Diskusjon og oppsummering
Sted

Dyrskuvegen 15 2040 kløfta, Parkering foran hovedinngang og 2 etg.

 
Vert

Logistikksjef Gungør Turkøz har jobbet med lager og logistikk i over 25 år og hatt stillingen som Logistikksjef de siste 3 årene i Malorama Farveringen

 

Vennlig hilsen

styret i LOGMA