LOGMA inviterer til medlemsmøte hos Joh. Johannson Kaffe AS

Torsdag 1. desember kl. 14:00 – 15:30

 

Joh. Johannson Kaffe AS er Norges miljøvennlige kaffebrenneri. Kaffetårnet på Filipstad var viden kjent og var tilholdssted i perioden 1958-2021. Nå produseres dog all kaffen i Treveien i Vestby og anlegget er et av verdens mest avanserte.

 

Joh. Johannson Kaffe er Norges største kaffeprodusent, bygningen og produksjon er i en egen klasse i forhold til bærekraft. Klimaproblematikken er tatt på alvor og om Filipstad var et landemerke så er også dette bygget et landemerke i forhold til miljø og så klart fantastisk kaffe.

 

ALI og EVERGOOD kaffe er kvalitetskaffe og tilfredsstiller de fleste ønsker, krav og behov hos norske forbrukere. Hver dag brennes det i gjennomsnitt ca. 40.000 kg kaffebønner og pakkes ca. 160.000 poser med kaffe.

 

Dagens tema vil være med hovedvekt på bærekraft og produksjon, men vi vil se og høre om hele verdikjeden for kaffe. I tillegg er jo dette en historie med lange
tradisjoner som nå fortsetter i Vestby.

 

Agenda:

  • Velkommen og kort om vertskapet
  • Presentasjon av Joh. Johannson Kaffe
  • Omvisning
  • Diskusjon og Oppsummering

Påmelding gjøres på:

Gratis deltagelse for alle medlemmer av LOGMA. 

Ikke-medlemmer kan melde seg inn og delta gratis på medlemsmøte. Nye medlemmer slipper nå å betale for 2022. https://logma.no/pamelding/

 

Vennlig hilsen styret i LOGMA