LOGMA inviterer til bedriftsbesøk hos Isola AS

Logma har gleden av å invitere deg til å bli med på et bedriftsbesøk hos Isola.

Tirsdag 05. september kl. 10:00 til 14:00

Litt om selskapet vi besøker

Isola er en produsent og distributør av en rekke kjente produkter som benyttes i bygninger for å sikre at man holder tak, vegger, gulv og grunn tørr og vindtett.

 

Byggenæringen er avhengig av å kunne levere tørre, sunne og energieffektive bygg og er avhengig av en partner som virkelig kan beskytte verdiene i byggene som oppføres og vedlikeholdes. Dette er rollen Isola har påtatt seg – og har jobbet utrettelig med produktutvikling, kvalitet og god logistikk for fylle rollen som byggenæringens fremste partner på dette området.

 

Ved å blant annet levere til det norske markedet, hvor været kan bli temmelig ekstremt, har selskapet gjennom en rekke år utviklet og produsert produkter som har opparbeidet seg en veldig god markedsposisjon. Det er vel nesten ikke den bygning i Norge som ikke benytter noen av Isolas produkter.

 

Fra et planleggings- og produksjonsperspektiv er Isola veldig spennende. Selskapet har fabrikker i Eidanger (asfaltbaserte produkter), som vi nå skal besøke, samt på Notodden (produkter og systemer for fuktbeskyttelse i anleggssektoren), Røros (dører og vinduer), samt i Tsjekkia (stålplater og tilbehør for kontinentet). Selskapet har dessuten eierinteresser i flere relaterte selskaper samt distribusjon/logistikk fra de ulike fabrikkene samt i Göteborg og Brevik.

 

Selskapet har en komplisert og utfordrende logistikk, produksjon og distribusjon og har mye å fortelle om som vi tror vil appellere til et bredt spekter av våre medlemmer, både de som jobber med prognoser og planlegging, til intern produksjonsstyring, og ikke minst lager og lagerautomasjon. Selskapet har i en årrekke hat en veldig fremoverlent holdning til det å forbedre prosesser og å ta i bruk teknologi – og vi i Logma har vært så heldige å få tilgang på deres nøkkelpersoner innenfor disse områdene hele dagen 5. september.

 

 

Dette er en unik mulighet for deg og din bedrift til å skaffe seg innsikt i et bredt område av spydspissteknologi samlet på ett brett!

Hva er så spesielt med dette bedriftsbesøket?

Tidligere hadde vi i Logma en tradisjon for å samle deltakerne i en felles avgang til våre bedriftsbesøk – slik at nettverk og sosiale relasjoner også ble ivaretatt.

Nå gjentar vi det og tilbyr deg å bli med oss i en felles bussavgang fra Oslo bussterminal kl. 08 om morgenen tirsdag 5. september.

På turen til Eidanger, vil du få flere foredrag om de siste trendene innen logistikk. Og på turen fra Eidanger vil du få rikelig anledning til å komme i kapp med mailer og telefoner.

Turen gjennomføres i en førsteklasses turbuss, inkluderer flere foredrag hos Isola om de ulike teknologiske løsningene – og ikke minst – en omvisning i deres produksjon og logistikk.

Som medlem i Logma får du dette helt gratis. Vår ambisjon er at du skal få en unik mulighet til å bli kjent med noe av den siste og mest anvendelige teknologien tilgjengelig i markedet i dag.

Dette er løsningsområdene vi kommer til å dekke:

Planlegging og gjennomføring av logistikken i hele nettverket med Blue Ridge – helt fra prognostisering og innkjøp av råvarer, produksjonsløp og distribusjon ut i butikkhyller eller til byggeplass.

Fullt integrert WMS fra APX Systems med sømløst varemottak inn til fabrikk/lager, merking, innlagring, varetelling, plukk, etterfylling, lageroverføring og utekspedering med bruk av pakkseddel nivå 3. Samt mange andre nyttige funksjoner.

Logistikkautomasjonsløsning fra Swisslog med fokus på automatisert buffer- og plukkløsning med markedsledende Vectura-kransystemer og banesystemer med en vertikal heis for forflytningen av varer, alt sømløst sammenknyttet med Isolas øvrige logistikk.

Hvem er det som tar imot deg på Isola?

 

De som tar imot deg på Isola er noen av de fremste innen sine felter i Norge:

Steffen André Welfler – logistikk – og IT-direktør

Roy Finden  – lagersjef, samt

Vetle Terland Nilsen – konsernansvarlig for planlegging

Hvordan melder jeg meg på?

Du melder deg enkelt på ved å sende en mail til post@logma.no. Eller så er du velkommen til å kontakte styreleder Jens Sageng på telefon 901 84 021.

Vi ser frem til å se deg på bussen fra Oslo bussterminal eller direkte hos Isola i Eidanger. Reiser du direkte, starter besøket kl 10:00 og avsluttes kl 14:00. Blir du med i buss fra Oslo bussterminal, er det avreise kl 08:00 og ankomst tilbake ca kl 16:00.

Når vi har fått din påmelding til dette gratis seminaret, vil vi sørge for at du får litt mer praktiske detaljer.

Håper å se deg 5. september!

 

Vennlig hilsen

Jens Sageng

Styreleder/Logma